PRODUK PEMBESARAN ZAKAR NOMBOR 1 DI DUNIA

UltraHot Lebih besar daripada sebelum

Tawaran berakhir dalam

286 RM
143 RM
Pesan Sekarang
diskaun %
Pesan Sekarang
PEMBESARAN ZAKAR
MENINGKATKAN TEMPOH MASA PERSETUBUHAN
MENINGKATKAN SENSASI
SAIZ SEKSI
PEMBESARAN
ZAKAR SEBENAR SEHINGGA 40%
PENUNJUK FIZIKAL SEMAKIN MANTAP SELEPAS PENGGUNAAN UltraHot BERMULA DALAM SEGI SAIZ DAN PANJANG
TEMPOH MAKSIMUM EREKSI:
10-15 minit
Sehingga
14 sm
3sm
TISU PENIS BOLEH MENAHAN LEBIH BANYAK TEKANAN, DAN MENINGKATKAN TEMPOH PERSETUBUHAN SEBANYAK 2-3 KALI
TEMPOH MASA MAKSIMUM:
40-75 minit
Selepas
18 sm
5.5sm
PENDAPAT PAKAR KESIHATAN LELAKI
TENTANG UltraHot
RASHID MAHMUD
Pakar seksualiti

Terdapat segelinter orang sahaja yang mengetahui statistik sebenar tentang pembedahan zakar dan ini kerana ia adalah suatu isu tabu yang tidak boleh dibincangkan secara terbuka. Terdapat lebih daripada 10,000 lelaki di Timur Tengah, yang meningkatkan saiz zakar mereka melalui pembedahan setiap tahun. Kami sentiasa memberi amaran kepada golongan lelaki ini bahawa mereka harus menanggung risiko kesihatan yang tinggi dengan menjalani pembedahan, sejak rangkaian gentian saraf semua menembusi rongga penis. Apabila salah satu rongga ini mengalami kerosakan, terdapat peningkatan risiko masalah, termasuk hilang rasa, ereksi yang menyakitkan, dan juga mati pucuk.

Bandingkan dengan pembedahan, UltraHot tidak menyebabkan sebarang kesan sampingan yang serius. Ia merangsang badan, menyebabkan pengumpulan semula jadi tisu lemak dalam zakar.

SYED HISHAM
Pakar Seksualiti

Bahagian paling sensitif vagina terletak pada dalam 2-3sm. Jadi, saiz zakar memainkan peranan penting dalam memuaskan keinginan wanita, bukan panjang, seperti apa yang difikirkan semua orang. Yang lebih besar dan lebih padu zakar anda, isteri anda akan lebih puas.

Malah, zakar yang lebih besar mempunyai masa yang lebih mudah merangsang kelentit semasa hubungan seks, dengan itu meningkatkan perasaan dan kesan orgasme sebanyak beberapa magnitud.

BANYAK ORANG TELAH MENCUBA
UltraHot !
  • JALAL 26 tahun

    I TAK PERNAH NAK SATISFY WIFE I SEBENARNYA dan dia selalu je nak complain pasal tu. Dia siap tanya i cari jalan sebab kote i terlalu kecik! I marah lah tapi i mula la cari jalan. And the best way I found was UltraHot Dah 3 minggu dah, and memang kote i jadi lagi besar , and my wife pun notice! Dia siap merayu nak lagi sex!

  • TAWFIQ 30 tahun

    MEMANG CAN SEE LA got place for improvement. Lagi besar the cock, lagi better the sex. Aku tak nak hilang maruah lelaki, jadi aku cuba UltraHot sebab lagi safe kan, dan dapat la result bagus, kote jadi extra 3sm. My wife also can see, cepat-cepat.

  • AHMED 36 tahun

    KALAU TAKDE ULTRAHOT LA KAN, MEMANG MY SEXUAL LIFE BORING LAH, ALMOST TAKDE LANGSUNG. Ya lah, we all dah kahwin 8 tahun and sekarang sex dah jadi bosan buat we all. Lagi-lagi, perempuan kan nak penis yang lagi besar lepas beranak. Saya cuba UltraHot to give my wife more pleasure and excitement during sex. My wife cakap, dia finally boleh rasa penis saya. Sekarang we have sex all the time. Saya order satu lagi package!

  • HAMDAN 27 tahun

    NI MEMANG BEST PRODUCT BETUL DALAM TERM IMPACT! Saya kahwin masa I was 20 years old, and my wife 25 years old. My wife dah kahwin before this, so I was afraid I can't satisfy her. I siap cari kat forum cara-cara lelaki yang paling experienced in these situations and they all advice UltraHot. So I ordered it and my wife happy betul!